Dyrelivet

Vi har nu boet i vores nye hus i Helsinge i over et halvt år. I denne tid har vi nydt at følge naturen som vi har lige i baghaven.

For hvad vi ikke havde på Amager – var egern. Faktisk tror jeg slet ikke der er egern på Amager. Men vi har et eger-par som vi har sat et lille foderhus op til. Og de kommer dagligt forbi for at hente nødder og andet godt der nu bliver lagt i.

Men for det ikke skal være løgn, så har vi for et par dage siden, set tre rådyr gående helt op til vores have. Billedet nedenfor er taget fra vores soveværelses-terrasse. Og efterfølgende har vi set dem et par gange – så sent som her til formiddag.

Rådyr i vores nabohave.
Rådyr i vores nabohave.

Dog tror jeg de glæder sig til at der kommer blade på træerne, så de kan få noget fred. For da jeg tog billederne, blev de forskrækket over lyden fra kameraet og stak af. Men igen – helt skræmt blev de ikke, for de har været forbi efterfølgende.