Boligjagten er nu overstået :-)

Som overskriften antyder, så er det nu lykkedes os at finde et fantastisk hus. Desværre blev det ikke på Amager, da husene på Amager lige er en ‘tand’ for dyre til hvad vi kunne sidde for. Og efter en omfattende ‘boligjagt’ på Amager, men også i omegnen af Københavnsområdet, kom vi helt til Helsinge. Her fandt vi faktisk et par huse, som alle var i en langt bedre stand end dem vi fandt på Amager – og tilmed til en langt lavere pris.

Men der er så også en ulempe. Blandt andet så får jeg en noget længere transport til og fra mit arbejde i København. Men vi har holdt fordele og ulemper op mod hinanden og er alle enige om at der er flere fordele. Og de ulemper der nu er, kan vi sagtens leve med.

For prøv at se huset her:

Vores nye hus
Vores nye hus.

Idyllisk, flot, tæt på natur, samt mange andre ting der kan siges/skrives om dette hus og dets placering. Så vi glæder os alle til at vi får nøglen udleveret og vi kan komme i gang med at gøre huset til vores eget.

Og mon ikke der bliver rig mulighed for at få venner og familie på besøg til nogle hyggelige stunder 🙂