Så blev det 2018

Der er sket rigtig mange ting siden jeg sidst har skrevet et indlæg.

Jeg har skiftet job to gange. Efter 10 år hos Capernow, måtte jeg sige pænt tak for en fantastisk tid i telebranchen, hvor jeg var med til at lave billing systemer. Derefter skulle jeg lige halvandet år (næsten) forbi Bluegarden, hvor jeg var ansvarlig for Dataløns udviklingsafdeling – eller en af de to ansvarlige. Bluegarden måtte jeg også sige pænt tak til, efter at Visma kom til og der skulle laves en del rokader.

Hos Bluegarden blev jeg også certificeret i coachende ledelse. Og dette er noget jeg virkelig har taget til mig. Det er noget jeg kan bruge både privat og på jobbet. Ikke nødvendigvis at jeg coacher hele tiden, men de værktøjer jeg har fået, er nogle jeg kan bruge til at hjælpe andre med – og har med success hjulpet en hel del personer, både med private og arbejdsrelaterede ‘udfordringer’.

Men nu er jeg så kommet tilbage til telebranchen, hvor jeg har fået job som IT-Udviklingschef hos Uni-tel A/S, der leverer samlede telefoni-løsninger, samt tilhørende produkter til erhvervslivet. Og det er helt fantastisk at være tilbage i telebranchen, samt ikke mindst til en helt fantastisk virksomhed.

Derudover fik vi os også noget af en udfordring med vores fyr til jordvarmeanlægget. I slutningen af august 2017 kunne det gamle fyr ikke længere. Så vi måtte få monteret et nyt. Et sådanne fyr hører ikke til de billigste, så det var lidt af en udskrivning. Dertil skal det så også nævnes, at vores daværende vaskemaskine, af en noget ældre kaliber, også mente at dens tid var kommet. For kort tid efter fyret blev skiftet, mente vaskemaskinen, at vand skulle tømmes ud på gulvet og ikke i afløbet. Så et besøg hos en ‘vaskemaskine-pusher’ gjorde at vi så fik en ganske fin vaskemaskine leveret.

Så går der ikke lang tid før der igen er problemer med afløbet i vores bryggers. Der kom vand på gulvet – ikke fra vaskemaskinen denne gang, men bagved nogle skabe vi har i vores bryggers. Så jeg afmonterede bordplade og skabe, for at se hvor vandet kom fra. Det viste sig så, at dette kom fra et overløbsrør, som ikke kunne komme af med vandet. Så gang i forsikringen, som sender en kloakmand ud med et kamera. Han finder så ud af, at den VVS mand der har monteret vores nye fyr til jordvarmeanlægget, er ‘kommet til’ at støbe en P-vandlås til, så de tilstødende afløb ikke længere kan komme af med vandet. Denne VVS mand har erkendt at der er sket en fejl fra deres side, samt monteret en midlertidig løsning så vandet fra overløbsrøret kan komme væk. Så når det bliver noget varmere i vejret og vi ikke behøver at fyre, kommer de forbi igen og retablerer det afløb som de har støbt til. Det skal da så også lige nævnes, at da kloakmanden var forbi med kameraet, ‘sugede’ han også lige vores kloakrør, da han fandt noget der kunne stoppe til. Så vi kunne høre suget i alle afløb i huset. Dette resulterede desværre så i, at afløbet fra vores håndvask på førstesalen, stoppede til. Og dem som har etableret dette badeværelse, havde lige ‘glemt’ at montere en vandlås under håndvasken. Så vi måtte have fat i en ny VVS- og kloakmand til at rense afløbet og montere en vandlås.
Så vi glæder os gevaldigt til at vores VVS-udfordringer er overstået.

Men vi er også ved at gå den lunere tid i møde (selvom temperaturen lige for tiden, ligger på den forkerte side af frysepunktet). Datoen nærmer sig forår og motorcyklen skal ud og luftes igen. Det betyder også at der venter en masse spændende projekter på hjemmefronten. Bl.a. er der en masse træværk der trænger til en kærlig hånd, samt et hegn der har set bedre tider.
Og så er der jo altid lidt havearbejde hvis man lige keder sig. Det vil jeg så vende tilbage til på et senere tidspunkt.